Contact:
+40 723 306 978
internet@ctaonline.ro

LiveZilla Live Help

Registrul public al abonatilor

 

Autoritatea Natională pentru Administrare si Reglementare în Comunicatii (ANCOM) a desemnat InfoClick S.A. ca fiind furnizor de serviciu universal atât pentru crearea si administrarea unui registru public al abonatilor de pe teritoriul tării, cât si pentru furnizarea unui serviciu public de informatii privind abonatii, accesibil pe numărul telefonic 118 800.

Potrivit deciziei 1074/2004 a ANCOM, si în conformitate cu legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, cu modificările si completările ulterioare, vă informăm că aveti dreptul de a decide dacă doriti să fiti inclusi în acest registru şi alte registre publice autorizate similare.

Pentru abonaţii noi se va folosi sistemul „opt-in”, în care abonatul decide explicit numerele telefonice pe care le doreşte înscrise în acest registru public, atât iniţial prin contractul semnat, cât şi prin notificarea ulterioară a SC Stylish by A&L SRL.

De asemenea, vă informăm că aveti oricând dreptul de a verifica, rectifica sau elimina datele dvs. incluse într-un registru al abonatilor prin contactarea SC Stylish by A&L SRL.

Dacă nu vă exprimati refuzul (pentru abonaţii existenţi), respectiv dacă vă exprimaţi acceptul (pentru abonaţii noi), prin obligativitatea ce-i survine conform prevederilor art. 16 alin. 5 din decizia ANCOM 1074/2004 SC Stylish by A&L SRL va da furnizorilor de servicii universale pentru administrarea registrelor publice ale abonatilor următoarele date personale:

  • numele si prenumele abonatului persoană fizică / denumirea abonatului persoană juridică;
  • domiciliul / sediul abonatului, care va cuprinde: strada, numărul străzii, localitatea, comuna / orasul, judetul;
  • codul unic de înregistrare al abonatului persoană juridică

Pentru a vă exprima refuzul înscrierii în orice registru public al abonatilor, sau pentru a rectifica, elimina sau adăuga datele vă rugăm a ne contacta  astfel:

  • prin telefon la numărul : 0241 76 2002
  • prin fax la numărul : 0341 71 3000
  • prin e-mail la adresa : internet@ctaonline.ro

După adăugarea, rectificarea sau eliminarea unor numere de telefon în/din registrul public al abonaţilor, actualizarea datelor poate dura până la 30 de zile;
 

Informatii Aditionale :

 
Design by www.sel.ro
Cazare Eforie Nord
Cazare Litoral
ClickLink.ro Bebelusi Director Romanesc director web Web design Director web Director web Director web gratuit